Тези 7 трика ще ви помогнат да постигнете по-млад вид

...
 
 
Тези 7 трика ще ви помогнат да постигнете по-млад вид
Коментари Харесай

Как да постигнем младежки вид чрез грим: 7 хитрости

 

 

Тези 7 трика ще ви оказват помощ да постигнете по-млад тип и трайни резултати.

1.Използвайте извивачката за мигли незабавно след къпане
Топлата вода ще направи нежните мигли по-гъвкави и ще ви бъде доста по-лесно да ги навиете, без да се страхувате от късане.

2.Започнете грима си от веждите с молив

 грим
Голяма част от дамите употребяват кафявия прахуляк, с цел да запълнят всички „ пролуки “ във веждите им като по този метод се придава натурален тип

Формулата на прахообразните сенки за вежди не е задоволително постоянна и има огромна възможност да изчезнат до обяд. Затова се предлага първо да нанесете молив върху веждите. Восъчната му основа ще играе роля на основа за праха и по този начин ще го задържи на мястото си през целия ден.

3.Необходимо е декор дьо тенът да се затопли
След като нанесете основата върху лицето, по-късно търкайте дланите си към минута и по-късно нанесете декор дьо тенът върху бузите, брадичката, челото и носа. Топлината на ръцете ви ще помогне да го стопли и по този начин ще придаде на кожата ви по-естествен колорит.

4.Обемните и дълги мигли изискват потреблението на 2 типа серпантина
Първо нанесете пласт серпантина, който да придаде на миглите размер, основата на който се състои от крем. Това ще придаде цялост на миглите от корена до върха. Изчакайте няколко минути до момента в който спиралата изсъхне. След това нанесете удължаваща миглите серпантина, чиято основа се състои от гел. Вторият тип серпантина ще държи извити миглите през целия ден.

5.Загубили сте червилото си?

 червило
Винаги използвайте червило- то играе страховит свършек на грима

Направете си свое лично.
Ето по какъв начин: нанесете малко еликсир за устни, вземете малко розови сенки за очи или руж на върха на пръста си и го разтрийте върху устните си. Ще се изненадате от ясни и блестящи устни.

6. Винаги е нужна опора на лакътя
Печеливша техника : когато би трябвало да начертаете тънки и ясни линии на очите или към устните, не би трябвало лактите да бъдат във въздуха. Винаги ги поставяйте върху гладка повърхнина на маса или чекмедже.

7.Добавете синьо
Ако очите ви са изтощени, с цел да намалите зачервяванията, изберете сини нюанси за очна линия и сенки за очи. Например, меки сиви сенки и мрачно синьо или мрачно сиво за очна линия. Избягвайте алените или розовите нюанси, в това число и лилаво- всички тези цветове акцентират изтощените и зачервени очи.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР